[0] število izdelkov

Call of Duty Ghosts (Xbox One rabljeno)

Izdelek trenutno ni dobavljiv
Akcija velja od 06.07.2020 do 12.07.2020 (še samo 4 dni), ali do razprodaje zalog.

Call of Duty je franšiza iger, ki je postala sinonim za strelske igre celotne generacije. Nadaljevanje Call of Duty: Ghosts bo ponovno prestavljalo meje prvoosebnih strelskih iger!

 


Popolnoma nova zgodba in herojiZaložnik Activision in razvijalec Infinity Ward (odgovorni za originalen CoD in CoD: Modern Warfare serijo) bosta v CoD: Ghosts predstavila prenovljen sistem igranja in popolnoma novo zgodbo z novimi okolji in glavnimi akterji, vse skupaj pa bo poganjal Call of Duty grafični pogon naslednje generacije.

Novi heroji se bodo bojevali v politično in militaristično zrušeni Ameriki, kjer ostaja le še delček ameriške vojske. Eden izmed novih likov v kampanji bo tudi vojaški pes z imenom "The Dog", katerega naloga bo izvohati eksplozivna telesa in ščititi glavne heroje.

 

Multiplayer - dinamična okoljaInfinity Ward dodaja večigralskemu načinu poglobljen nivo strategije z dinamičnimi okolji, na katera bodo lahko vplivali tudi igralci sami. Potresi, poplave ter drugi okoljski faktorji bodo korenito spremenili način bojevanja!

 

Unikatni liki


Dodatno globino daje večigralski igri še možnost kreiranja oz. vizualno prilagajanje lastnega lika, kar Vam zagotavlja, da boste lahko izstopali v množici ostalih igralcev.