Far Cry 5 (Xbox One)

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 23.11.2020 do 29.11.2020 (še samo 1 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Welcome to Hope County, Montana, land of the free and the brave - but also home to a fanatical doomsday cult known as Eden's Gate. Stand up to the cult's leader Joseph Seed and his siblings, the Heralds, and spark the fires of resistance that will liberate your besieged community.

From the savage mountain forest to the hamlet of Fall's End, freely explore Montana's rivers, lands, and skies in true Far Cry style, with more customizable weapons and vehicles than ever before. Carve your own path through a world that reacts to your decisions. Find your own way to survive, thrive, and beat back the forces of oppression. The stakes have never been higher.

Fan the flames of resistance and fight to free Hope County from the grip of a deadly cult in the newest installment of the Far Cry series.

Build your character, make your own allies, and watch the world change as you progress.

XBOX ONE X ENHANCED!

Igra podpira tudi CO-OP!

 

Kandidat za igro leta 2018!

 

soaubi