Monster Hunter World Iceborn (Xbox One)

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 21.09.2020 do 27.09.2020 (še samo 1 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Naj vas vaš lovski nagon popelje v nove podvige in še več soočenj kot kdajkoli prej! Dodatek za igro Monster Hunter World z naslovom Iceborne je obsežna razširitev, ki po koncu igre prinaša novi »Master Rank«. Seznanite se z novimi gosti, še strašnejšimi pošastmi ter novim orožjem in opremo, ki skupaj popeljejo vaš lov za pošastmi na naslednjo stopnjo!

 

Sprostite svoj lovski duh! Monster Hunter World: Iceborne je povsem nov dodatek za igro Monster Huntr: World. Čaka vas nova pustolovščina, z močnejšimi pošastmi in naloge polne izzivov v nepoznanih deželah.


Novo ledeno in neraziskano območje Hoarfrost Reach, kjer bivajo številne nepoznane oblike življenja. Zaradi sprememb v ekosistemu, boste nekatere pošasti našli na podobnih lokacijh kot v Monster Hunter: World.


Za še boljšo lovsko izkušnjo, so dodane izboljšane akcije lova, širši nabor novih potez, ki jih lahko uporabite, nove slinger kombinacije ter novo orodje: The Clutch Claw, ki je kot podaljšek slingerja in omogoča, da z ostrim kavljem v obliki kremplja zgrabite pošast, ko vam uspe se vam pojavijo nove poteze, kot naprimer, da lahko kontrolirate gibanje pošasti.


Zgrajena nova baza, imenovana Seliana, ima vrsto različnih in uporabnih objektov z uporabnimi lastnostmi, kjer boste lahko opravili vrsto raziskav.