The Crew (Xbox One rabljeno)

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 23.11.2020 do 29.11.2020 (še samo 1 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Igra je rabljena. Navadna edicija! (Ni wild run).

Team up, compete and get wild across a living open-world USA in the ultimate expansion of the revolutionary MMO driving game The Crew®! ♦ Experience thrills with new vehicles including motorbikes Fill your garage with powerful cars, agile motorbikes, unstoppable monster trucks, evasive drift cars and roaring dragsters! ♦ Enjoy the best driving experience for open-world multiplayer Immerse yourself in the original The Crew® open world action driving game ♦ Show off your skills to earn your ticket to The Summit, an unofficial gathering of thousands of drivers and mechanics from around the world which takes place in iconic locations all around the USA. The gathering has begun. The Summit is here. The promising thrills of new challenges await you and your friends. The Crew® Wild Run Edition is your go-to edition of the revolutionary action-driving game, including The Crew® original game plus the all-new The Crew® Wild Run expansion.