[0] število izdelkov

Microsoft

Staro za novo: Tvoj Xbox 360 Slim za Xbox One Slim 500GB + 225 iger + Xbox Live Gold + bon 30€

Izdelek trenutno ni dobavljiv

Vsebina paketa

  • Xbox One Slim 500GB bele barve (novi 2019 model)
  • Xbox One Slim brezžični kontroler bele barve (novi 2019 model)
  • 200+ iger, ki jih lahko igraš 14 dni (lahko podaljšaš)
  • Xbox Live Gold naročnina za 14 dni
  • napajalni kabel
  • HDMI kabel 2.0a
  • bon 30€ za izposojo iger*
  • slovenska navodila za uporabo igralne konzole
  • garancija na zadovoljstvo, ki vključuje neomejeno tehnično pomoč po telefonu ali emailu

 

STARO ZA NOVO

 


Imaš rabljeno igralno konzolo in bi jo rad zamenjal za novo? Pri Goblinu lahko hitro in enostavno zamenjaš svojo konzolo za novo.

 

Kako? Preprosto. Svojo staro igralno konzolo zapakiraš (originalna škatla ni potrebna, je pa zaželjena), poiščeš kablovje (ne kompliciramo, če kakšen kabel pozabiš) in obiščeš tebi najbližjo poslovalnico Goblina. Računa od konzole ne potrebujemo, prosimo pa, da se igralni plošček očisti.

 

Kako dolgo traja? Zelo hitro. V večini primerov igralno konzolo testiramo okoli 15min in zamenjamo z novo konzolo. Ni se potrebno najaviti (je pa pametno preveriti zalogo) in ni potrebno preverjati, če tvojo konzolo vzamemo v račun.

 


V račun vzamemo tudi rabljene igre in dodatno opremo, ki jih lahko zamenjaš za Xbox One igre. Vzamemo tudi več igralnih konzol.

 

Zgoraj navedena cena velja v primeru menjave očiščene in brezhibno delujoče igralne konzole Xbox 360 Slim ali E 250GB, 500GB ali 1TB za Xbox One Slim 500GB. Če imaš 4GB model, je potrebno doplačati še 20€. Menjamo tudi igralne konzole brez kontrolerja, z delno ali popolno okvaro, cena doplačila pa je odvisna od stanja in se določi v trgovini.

 

Kako dobim brezplačne igre?

 

Na Xboxu ali računalniku vpišeš kodo in se ti ponudi možnost prenosa več kot 200 Xbox One in Xbox 360 iger. Te igre lahko preneseš kadarkoli in igraš brez omejitev. Po izteku lahko podaljšaš naročnino. Seznam iger se nahaja tukaj.

 

 

Kako uporabim bon za 30€?

 

Bon v vrednosti 30€ velja za 30 dni neomejene izposoje rabljenih Xbox One iger. Uporabiš ga lahko v trgovini ali po pošti. Bon je veljaven dva meseca od dneva nakupa. Več informacij o izposoji iger.

 

 

Če nisi prepričan v nakup Xbox One konzole ali se odločaš katero igro ali igre bi kupil poleg konzole, imaš možnost brezplačne izposoje Xbox One konzole s 70-timi najboljšimi igrami. Več informacij o izposoji Xbox One s 70-timi igrami.

 

Xbox One prinaša popolnoma novo igralniško in razvedrilno doživetje. Xbox One združuje najboljše igre, najbolj zanesljive storitve in bogato zabavo. Vse v enem sistemu, ki je namenjena za danes in jutri. Za delovanje je potreben TV ali monitor s HDMI vhodom.

Cena velja v primeru menjave staro za novo.

 

Xbox One Slim

 

Najnovejši model Xbox One igralne konzole je kar 40% manjši in ima vgrajen napajalnik. Konzola podpira tudi 4K ločljivost za Blu-Ray filme in igre za kar poskrbi najnovejši HDMI 2.0a izhod. Izboljšava na procesorju omogoča, da Xbox One S samodejno zviša ločljivost iz 1080p na 4K kadar je povezan na 4K TV sprejemnik.

Xbox One S nima več vhoda za Kinect 2.0. Če želite uporabljati Kinect 2.0, je potrebno dokupiti USB adapter. Namesto Kinect vhoda je sedaj IR oddajnik, ki omogoča, da Xbox One S lahko vklopi druge naprave v bližini, npr TV sprejemnik, DVD predvajalnik ali satelitski sprejemnik.

 

Igranje brez omejitev

 

Igraj Xbox One igre preko interneta ali brez. Xbox One ni potrebno povezati na internet, če bi radi užvali v "single player" načinu iger. Lahko ga uporabljate kjerkoli, tudi če dostop do interneta ni na voljo. Dostop do internet je potreben le pri prvem priklopu. Najboljše pa je, da Xbox One nima postavljenih omejitev pri nakupu rabljenih iger ali regijske zaščite.


Podpora za Xbox 360 igre


Xbox One z zadnjo posodobitvijo podpira tudi izbrane Xbox 360 igre, ki jih mesečno dopolnjujejo.
 


Novi Xbox One 2019 model


Novi 2019 model je zanesljivejši in tišji kot starejši modeli, prav tako vključuje izboljšano verzijo Xbox One kontrolerja, ki vključuje tudi standardni vhod za slušalke.

 

Multimedijska naprava

 

 

Xbox One ni samo naprava za igranje iger. Konzola vključuje tudi HDMI vhod na katerega lahko priklopite vaš digitalni sprejemnik in spremljate televizijske programe medtem ko igrate igre. Omogoča takojšen preklop iz igre na televizijo, na glasbo, do aplikacije in nazaj ali side-by-side igro, da zagotovo ne boste ničesar zamudili. Med gledanjem televizije boste lahko opravljali tudi pogovor na Skypu, s prijatelji ali družino. Razdelite ekran, ne časa.

 

Nova igralniška funkcionalnost vključuje tudi razširjene storitve Xbox Live, računalništvo v oblaku, sposobnost samodejnega snemanja in izmenjava video posnetkov igranja ter podporo za trenuten prenos igranja na spletu.

 

 

Specifikacije

 

 

Nova konzola Xbox One ima AMD Jaguar osem-jedrni procesor, ki omogoča takojšen, enostaven preklop med igro in priljubljeno zabavno aplikacijo. 8 GB RAM-a in 500GB trdega diska ponuja dovolj prostora za igre, demo igre, filme, aplikacije, glasbo in ostalo. AMD grafična kartica skrbi za prikaz iger v polni HD ločljivosti s podporo 4K. Blu-Ray predvajalanikXbox One ima vse potrebne priključke: brezžično Wi-Fi IEEE 802.11n in žično omrežno povezljivost, tri USB 3.0 priključke, HDMI vhod, HDMI 2.0a izhod, digitalni optični avdio izhod (S/PDIF) ter IR oddajnik.