Microsoft

Xbox One 500GB + Assassins Creed Unity + Xbox Live Gold + bon 30€

Izdelek trenutno ni dobavljiv
Akcija velja od 13.09.2021 do 19.09.2021 (še samo 1 dni), ali do razprodaje zalog.
Vsebina paketa
 
  • Xbox One 500GB (novi 2015 model)
  • Xbox One brezžični kontroler (novi 2015 model)
  • Xbox One igra Assassins Creed
  • Xbox Live Gold 14 dni
  • napajalni kabel in napajalnik
  • HDMI kabel 1.4
  • bon 30€ za izposojo iger*
  • slovenska navodila za uporabo igralne konzole
  • garancija na zadovoljstvo, ki vključuje neomejeno tehnično pomoč po telefonu ali emailu

 

 

Vse Xbox One igre kupljene pri nas lahko kadarkoli vrneš, pri tem zmanjšamo vrednost igre za 1€/dan. V kompletu prejmeš bon v vrednosti 30€ s katerim si lahko za 30 dni izposodiš Xbox One igre. Bon lahko uporabiš samo ob nakupu in velja samo za rabljene igre. Več informacij o izposoji iger.

Xbox One prinaša popolnoma novo igralniško in razvedrilno doživetje. Xbox One združuje najboljše igre, najbolj zanesljive storitve in bogato zabavo. Vse v enem sistemu, ki je namenjena za danes in jutri. Za delovanje je potreben TV ali monitor s HDMI vhodom.

V kompletu prejmete tudi arkadno avanturo Assassins Creed Unity.

 

Igranje brez omejitev

 

Igraj Xbox One igre preko interneta ali brez. Xbox One ni potrebno povezati na internet, če bi radi užvali v "single player" načinu iger. Lahko ga uporabljate kjerkoli, tudi če dostop do interneta ni na voljo. Dostop do internet je potreben le pri prvem priklopu. Najboljše pa je, da Xbox One nima postavljenih omejitev pri nakupu rabljenih iger ali regijske zaščite.


Podpora za Xbox 360 igre


Xbox One z zadnjo posodobitvijo podpira tudi izbrane Xbox 360 igre, ki jih mesečno dopolnjujejo.
 


Novi Xbox One 2015 model


Novi 2015 model je zanesljivejši in tišji kot starejši modeli, prav tako vključuje izboljšano verzijo Xbox One kontrolerja, ki vključuje tudi standardni vhod za slušalke.

 
Multimedijska naprava
 
 
Xbox One ni samo naprava za igranje iger. Konzola vključuje tudi HDMI vhod na katerega lahko priklopite vaš digitalni sprejemnik in spremljate televizijske programe medtem ko igrate igre. Omogoča takojšen preklop iz igre na televizijo, na glasbo, do aplikacije in nazaj ali side-by-side igro, da zagotovo ne boste ničesar zamudili. Med gledanjem televizije boste lahko opravljali tudi pogovor na Skypu, s prijatelji ali družino. Razdelite ekran, ne časa.
 
Nova igralniška funkcionalnost vključuje tudi razširjene storitve Xbox Live, računalništvo v oblaku, sposobnost samodejnega snemanja in izmenjava video posnetkov igranja ter podporo za trenuten prenos igranja na spletu.
 
 
Specifikacije
 
 
Nova konzola Xbox One ima AMD Jaguar osem-jedrni procesor, ki omogoča takojšen, enostaven preklop med igro in priljubljeno zabavno aplikacijo. 8 GB RAM-a in 500GB trdega diska ponuja dovolj prostora za igre, demo igre, filme, aplikacije, glasbo in ostalo. AMD grafična kartica skrbi za prikaz iger v polni HD ločljivosti s podporo 4K. Blu-Ray predvajalanik


Xbox One ima vse potrebne priključke: brezžično Wi-Fi IEEE 802.11n in žično omrežno povezljivost, tri USB 3.0 priključke, HDMI vhod, HDMI izhod, digitalni optični avdio izhod (S/PDIF) ter priključek za kamero Kinect 2.0.