Contra Operation Galuga (Xbox Series X)

31.12.2024
CenaDatum izida
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Nov vnos v legendarni seriji Contra je tu! Contra: Operation Galuga je temeljita prenova klasične akcijske igre run-'n'-gun iz 80-ih, ki vključuje sodobno grafiko in zvok, nove stopnje, nove sovražnike in šefe, novo igralno mehaniko, posodobljen sistem orožja in eksploziv. sodelovalni boj za do dva igralca v načinu zgodbe ali štiri igralce v arkadnem načinu!

Ko teroristična skupina Rdeči sokol zavzame otoke Galuga ob obali Nove Zelandije, stopita v akcijo elitni komandos Contra Bill Rizer in Lance Bean ter sprožita vsesplošno vojno, v kateri usoda človeštva visi na nitki!

Tecite, skačite in streljajte na svoji poti skozi osem stopenj z uporabo uničujočega arzenala - vključno z razpršenim strelom, laserjem in usmerjenimi izstrelki - zdaj z nadgradnjami, ki jih je mogoče zložiti, in osupljivimi sposobnostmi preobremenitve! Intenzivno dogajanje je mogoče prilagoditi s tremi težavnostnimi nastavitvami in številnimi dodatnimi možnostmi izzivov. Prava dediščina Contra se začne zdaj!

Ključne funkcije:
• Izvirna igra run-'n'-gun se vrača, prenovljena in bolj akcijska kot kdaj koli prej!
•Agresivno napadajte v osmih eksplozivnih stopnjah! Infiltrirajte se v džunglo, povzpnite se na slap, hitite skozi sovražnikovo bazo na kolesu na zračni blazini in še več!
• Več igralnih likov z različnimi sposobnostmi!
• Epske bitke šefov, ki polnijo zaslon!
•Nova in med oboževalci priljubljena orožja, zdaj z nadgradnjami, ki jih je mogoče zložiti, in neverjetnimi sposobnostmi preobremenitve!
•Več težavnostnih možnosti in bogastvo dodatne vsebine