Exoprimal (Xbox Series X | Xbox One)

14.07.2023
Akcijska cenaDatum izida
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Exoprimal je spletna timska akcijska igra, ki sooči vrhunsko tehnologijo ekso oblek človeštva z najbolj divjimi zvermi v zgodovini – dinozavri.

Eksoobleke so razvrščene v različne vloge in igralci bodo s temi eksooblekami pilotirali, da se bodo trdno obdržali pred ogromnimi roji dinozavrov v samo spletnih načinih akcijske igre, ki temeljijo na ekipi.

Dino Survival, glavni način igre, dve ekipi po pet igralcev tekmujeta v različnih misijah PvE in PvP. Igralci bodo prepeljani na prizorišče zadnjega izbruha dinozavrov in sledili bodo Leviathanovim navodilom za izpolnitev ciljev. Zmaga ekipa, ki prva opravi misijo.

Ne glede na to, ali igralci sodelujejo neposredno z drugo ekipo ali se borijo skupaj z njo proti skupnemu sovražniku, je cilj doseči cilje čim hitreje. Misije se razlikujejo glede na igralčevo spretnost in druge dejavnike, kar pomeni, da se nobena tekma ne bo odvijala na enak način.