Medieval Dynasty (Xbox Series X)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Evropa v zgodnjem srednjem veku - vladajo plemiči in duhovščina, trgovina med narodi prinaša blaginjo, pa tudi zavist, nezaupanje in pohlep. Vojaški spopadi so povsod, spreminjajo se celine.
 
V srednjeveški dinastiji prevzamete vlogo mladeniča, ki je pobegnil pred vojno in želi svojo usodo vzeti v svoje roke. Iz osamljenega, neizkušenega in revnega človeka se boste razvili v mojstra številnih veščin, vodjo svoje skupnosti in ustanovitelja uspešne dinastije, ki naj bi trajala in cvetela v prihodnjih generacijah.
 
Obramba pred divjimi živalmi med lovom na hrano, zbiranje surovin in izdelava opreme, gradnja hiše in postavitev celotne živahne vasi med ustanavljanjem družine - vse to prispeva k edinstveni igralni izkušnji v številnih žanrih. Težke zime in nepričakovani dogodki so izziv za vaše spretnosti in okretnost, ko si prizadevate zgraditi lastno zapuščino.
 
Lahko se odločite, da boste sledili glavnim poglavjem, reševali naloge ali pa se samo potepali in raziskovali prostrani srednjeveški svet - vendar bodite previdni, saj vas bodo morda napadli volkovi ali medvedi ...
 
Začnite z najpreprostejšimi stvarmi za preživetje, kot sta lov in kmetovanje ter gradnja lastnega doma. Ustvarite družino in imejte dediča - privabite druge, da živijo v vaši bližini in delajo za vas, postavite nove zgradbe svoje naselje spremenite v živahno vas in nenazadnje v cvetočo dinastijo, ki bo vladala več generacij.
 
Čaka vas ogromen srednjeveški svet... Bodite pozorni na hude zime in nepričakovane dogodke, medtem ko izpopolnjujete svoje sposobnosti, da se iz srednjeveškega preživelega spremenite v vladarja dinastije. Vzemite sekiro, kladivo ali lovski lok in ustvarite svojo dediščino!