Thymesia (Xbox Series X)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Nekoč cvetoče Hermesovo kraljestvo se je znašlo v obdobju nesreče.
 
Alkimija, ki je bila videti kot odgovor na vse bolezni kraljestva, je postala splošno razširjena praksa po vsej deželi, saj so jo prebivalci sprejeli v svoje domove in jo uporabljali za izboljšanje in zdravljenje po lastni presoji. Ko je cena alkimije postala previsoka, so jo poskušali ustaviti, vsakič enako neuspešno kot prejšnji, katastrofalne posledice pa so bile čutiti po vsem kraljestvu. V nekaj dneh je kraljestvo zajel kaos, okužene pošasti so hodile po krvavih ulicah, upanje na ozdravitev pa je bilo izgubljeno.
 
Corvus je zadnje upanje kraljestva, usoda Hermesa pa je v njegovih pernatih rokah. Resnica je zakopana globoko v spominih, ki jih je Corvus pustil raztresene po kaznovalnem svetu, in samo z zbiranjem teh izgubljenih spominov je mogoče rešiti kraljestvo, toda vsakič, ko se potopi nazaj in skuša sestaviti resnico, najde samo še več skrivnosti.
 
Ključne značilnosti: 
 • Izkoristite kugo: Vsadite si kužna orožja pri grozljivih šefih in strašnih sovražnikih ter jih uporabite kot smrtonosno orožje.  Edini način, da preživite grozote, ki se skrivajo v senci nekoč cvetočega kraljestva, je, da sovražnikom privoščite okus njihove lastne medicine.
 • Sprejmite krokarja: Med bojem se spremenite v ravensko obliko, mečite perje kot šibre, da prekinete napade sovražnikov, in izvajajte usmrtitve s hitrostjo grabežljivca.
 • Prebojujte se: Izboljšajte in spremenite osnovne gibe in kužno orožje Corvusov, izoblikujte svoj lasten slog igranja in se na izzive, ki vas čakajo, pripravite na svoj edinstven način.
 • Neusmiljeni sovražniki: Sovražniki, ki jih je kuga poškodovala in so mutirali v pošasti, so izkrivljeni in neverjetno sovražni ter na vsakem koraku izzivajo vaše sposobnosti.
 • Razbiti spomini: Ko se potopite v Corvusove spomine in poskušate odkriti resnico, ki se skriva v preteklosti, sestavite Corvusovo preteklost