Goblin je odprtCenjene stranke obveščamo, da je trenutno možen osebni prevzem spletnih naročil, dostava in prevzem servisov in odkupi v Goblin Ljubljana Šmartinska, Mariboru in Celju po krajšem delovnem času. Dostava deluje brez omejitev.

Naša spletna trgovina ostaja odprta in preko nje lahko opravljaš svoje nakupe 24 ur na dan. 


Ali lahko naročim prek spleta?

Preko naše spletne strani lahko nemoteno naročaš 24 ur na dan.

Ali lahko naročim preko telefona?

Seveda, dosegljivi smo na vseh telefonskih številkah v delovnem času.

Kako opravim plačilo?

Pri nakupu prek spleta lahko plačilo opraviš s kreditno kartico preko spletne strani, po predračunu ali s kartico ob prevzemu paketa. Zaradi ohranjanja tvojega zdravja in zdravja poštnih uslužbencev odsvetujemo plačilo po povzetju.


Ali lahko pošljem napravo na popravilo?

Goblin servis deluje neprekinjeno. Igralno konzolo, kontroler ali igro lahko pošlješ na naš servis preko poljubne dostavne službe na naslov: Akus d.o.o., Ob ribniku 24, 2000 Maribor brez predhodne najave. Na list papirja napiši kaj želiš in svojo telefonsko številko. Možno pa je tudi osebno dostaviti na našem prevzemnem mestu v Ljubljani, Celju ali Mariboru.

Lahko pa pošljemo kurirja na tvoj naslov, ki bo paket pobral, ga pripeljal do nas ter po uspešnem servisu tudi vrnil. Paket dobro zapakiraj v škatlo poljubne velikosti in jo na koncu zalepi.

Ko imaš paket pripravljen, nam pošlji email z naslovom in telefonsko številko na info@goblin.si ali pokliči na 031 696 687 ali 051 811 515. Skupni strošek prevzema in ponovne dostave po popravilu znaša 10€.

 


Ali je odkup iger in igralnih konzol še vedno možen?

Odkupi in menjave potekajo normalno. Igralno konzolo, kontroler ali igro nam lahko pošlješ preko poljubne dostavne službe na naslov: Akus d.o.o., Ob ribniku 24, 2000 Maribor brez predhodne najave. Na list papirja napiši kaj želiš in svojo telefonsko številko.

Odkup poteka tudi na prevzemnih mestih, ampak brez zadrževanja.  Zapakiraj vse kar bi rad prodal, zraven dopiši svoj TRR in telefonsko. Paket ali vrečko izroči prodajalcu na prevzemnem mestu. Po pregledu pokličemo in če se dogovorimo za odkupno ceno, nakažemo na TRR.

Lahko tudi pošljemo kurirja na tvoj naslov, ki bo paket dostavil na naš naslov. Paket dobro zapakiraj v čim večjo škatlo in dobro zalepi ter obloži, da se pri transportu ne poškoduje. Zraven pripiši svoj naslov, TRR in telefonsko.

Ko imaš paket pripravljen, nam pošlji email z naslovom in telefonsko številko na info@goblin.si ali pokliči na 031 696 687 ali 051 811 515. Strošek prevzema je brezplačen.
  • sidebanner_kontakt.jpg
  • kje-smo.jpg