Nintendo Switch Sports (Nintendo Switch)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Zamahajte, brcnite in poskočite na poti do zmage z Nintendo Switch Sports, zbirko športov za Nintendo Switch, ki vas spravi v akcijo!
 

Tekmujte v šestih športih z gibi v resničnem svetu, ki modelirajo vaša dejanja v igri. Izbirate lahko med:
 

Tenis: rally z nežnim zamahom krmilnika Joy-Con ob pravem času.
 

Kegljanje: žogico zavrtite naravnost naprej ali jo rahlo upognite.
 

Chambara: Med napadom in obrambo zbijte nasprotnika s ploščadi.
 

Nogomet: uporabite ogromno žogo za dinamične igre. Uživajte v tekmah s krmilniki Joy-Con za streljanje in izvajanje Diving Headers. S priklopom krmilnika Joy-Con na dodatno opremo za pašček za noge, ki je priložena fizični različici Nintendo Switch Sports (na voljo tudi ločeno), lahko igrate način Shoot-out z intuitivnimi gibi brcanja.
 

Badminton: nadzorujte svoje udarce levo in desno, medtem ko lopate držite v zraku. Zamahajte levo in desno, medtem ko lopate držite v zraku. Sprostite močne udarne udarce in pridobite prednost!
 

Odbojka: Uporabite krmilnik Joy-Con za serviranje, udarjanje, nastavljanje in udarjanje žoge.

Igrajte skupaj osebno* ali na spletu** z družino in prijatelji ali izzivajte igralce po vsem svetu. Poleg prilagajanja vašega avatarja s predmeti, zbranimi pri igranju na spletu, obstajajo različni načini za zabavo, na primer preizkušanje svojih sposobnosti v Pro League, kjer lahko poskusite povečati svoj rang z zmagami v različnih športih.