Fire Emblem Warriors Three Hopes + prednaročniški bonus (Nintendo Switch)

DA
Akcijska cenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.


Odkrijte usode treh držav v Fire Emblem Warriors: Three Hopes za Nintendo Switch – druga zgodba iz istega sveta kot Fire Emblem: Three Houses. Igra Fire Emblem Warriors: Three Hopes postavljena v Fódlan, deželo, ki jo upravljajo tri sile, prevzame svet in like iz Fire Emblem: Three Houses in zavrti novo zgodbo. Uživajte v borbah, ki združujejo akcijo in taktiko. Z neposrednim nadzorom nad liki pokosite horde sovražnikov v intenzivni akciji Warriors, medtem ko ukazujete svojim zaveznikom. Pri svojih odločitvah o napredovanju razmišljajte taktično glede na stanja na bojišču. Med bitkami komunicirajte z očarljivimi liki iz Fire Emblem: Three Houses.


Kaj čaka v tej še nevideni zgodbi? Bo to upanje ... ali obup?

 

Prvih deset naročnikov prejme prednaročniški bonus v obliki nalepk ali posterja. Izbira žal ni možna.