Gotham Knights Deluxe Edition (Playstation 5 rabljeno)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Gotham Knights Deluxe Edition (PS5) - Batman je mrtev. Novo obsežno, kriminalno podzemlje je preplavilo ulice Gotham Cityja. Zdaj mora družina Batman - Batgirl, Nightwing, Rdeča kapica in Robin - zaščititi Gotham, vnesti upanje njegovim državljanom, disciplino njegovim policajem in strah svojim zločincem. Od reševanja skrivnosti, ki povezujejo najtemnejša poglavja v zgodovini mesta, do premaganja zloglasnih zlikovcev v epskih soočenjih.

 

Gotham Knights je akcijski RPG z odprtim svetom, ki se dogaja v najbolj dinamičnem in interaktivnem mestu Gotham City doslej. Pet različnih okrožij Patrol Gotham v solo ali v sodelovanju in se oglasite v kriminalnih dejavnostih, kjer koli jih najdete.

 

Vaša zapuščina se začne zdaj. Stopite v viteza.

Deluxe Edition:

 • osnovna igra + vsebina DLC + prednaročilo Batcycle Skin
 • ekskluzivni transmog "Knightwatch by Jim Lee".
 • beyond suitstyle
 • 3 ekskluzivne barve obleke
 • ojačana oprema v igri
 • ekskluzivni emote