Microsoft

Xbox One brezžični Elite Series 2 Limited Edition

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 27.06.2022 do 03.07.2022 (še samo 5 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Xbox One Elite brezžični kontroler v2 za elitne igralce xbox one igralne konzole, ustvarjen s pomočjo profesionalnih igralcev. Elite kontroler se prilagodi vašemu načinu igranja in ga tako olajša in izboljša. Elite kontroler je namenjen predvsem tistim, ki ure in ure preživite z igranjem xbox one iger ter tistim, ki si pri igranju želite nekaj posebnega in edinstvenega

 

Ogrodje je iz kovine, zunanjost pa je iz tako imenovane “ mehke” plastike , zaradi katere kontroler ne drsi v rokah in omogoča mnogo boljši oprijem. Vsi nastavki se lahko menjajo, kar je tudi posebnost kontrolerja. Igralne gobice so znatno izboljšane kot pri običajnem xbox one kontrolerju ter različnih velikosti in oblik. Običajne igralne gobice včasih dajejo občutek, kot da se nekoliko “lepljivo premikajo” pri elite kontrolerju pa zaradi kovinske zgradbe premiki gobic potekajo gladko, natančno in predvsem brez zatikanja. 

 

Omogoča nastavitev občutljivosti trigger tipk, na zadnji strani kontrolerja pa lahko dodate nastavke in si tako izboljšate oprijem, nastavke lahko uporabljate tudi kot tipke npr. Skok in tako med igranjem ne rabite premikati palca stran od igralnih gobic; npr. Call of duty. Pri Forzi pa lahko nastavke zadaj uporabite kot prestave v avtomobilu. 

 • Xbox one brezžični elite kontroler
 • Zaščitna torbica za shranjevanje dodatkov
 • 2 nastavka smernih gumbov
 • Usb kabel
 • Hitri priročnik in navodila za uporabo