Arkanoid Eternal Battle (Nintendo Switch rabljeno)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Arkanoid - Eternal Battle, ki ga je razvil nadarjeni francoski studio Pastagames. Vrnitev kultne igre s kockami prestižnega japonskega podjetja Taito, ki se ukvarja z videoigrami.
 
Arkanoid je ena najbolj dostopnih, če ne celo najbolj dostopna igra v zgodovini. Koncept ostaja preprost, vendar se bodo igralci iz stopnje v stopnjo soočali z naraščajočo težavnostjo.
 
Igralci bodo odkrili ali se ponovno seznanili z emblematično igro razbijanja blokov v popolnoma posodobljeni različici. Klasični elementi iz franšize se bodo zagotovo vrnili s povsem novim videzom, novimi pravili ter novimi učinki, bonusi in funkcijami! Zagotovljeno bo presenetila veteranske igralce!
 
Glavna novost in način te igre je način Battle Royale, ki arkadno izkušnjo dvigne na povsem novo raven. Prvič v zgodovini bodo igralci lahko tekmovali drug proti drugemu, kar bo omogočilo spletno izkušnjo do 25 igralcev.
 
Igra bo izšla hkrati na vseh konzolah, vključno s konzolami PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox, Nintendo Switch in osebnimi računalniki. Poleg tega bo omogočeno tudi navzkrižno igranje za več igralcev.