FIFA 23 Legacy Edition (Nintendo Switch rabljeno)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

EA SPORTS™ FIFA 23 Legacy Edition vsebuje najnovejše postave, klube indrese nekaterih najboljših lig na svetu. Prav tako vsebuje najboljše ženskeekipe na svetu in nekaj najbolj slovitih štadionov, vključno z najnovejšimi.FIFA 23 Legacy Edition prinaša prenovljeno grafiko in izboljšano televizijskovzdušje. Igranje in načini so poravnani s Fifo 22 za Switch in nudijo igranjeiz FIFA 22 Legacy Edition brez bistvenih izboljšav.

 

Igranje

FIFA 23 Legacy Edition prinaša prenovljeno grafiko in izboljšanotelevizijsko vzdušje. Igranje in načini so poravnani s Fifo 22 za Switch innudijo igranje iz FIFA 22 Legacy Edition brez bistvenih izboljšav.

Ženski nogomet

Prvič doslej lahko igrate kot ženske ekipe, vključno z novo ženskosuperligo Barclays in žensko ligo France D1 Arkema.

Novi štadioni

FIFA 23 Legacy Edition za Switch vsebuje nove štadione z vsega sveta,vključno z novimi ženskimi štadioni, kot je Manchester City Academy.

Predstavitev

Nova vizualna identiteta s prenovljenim vmesnikom in komentarjem.

Načini

Hitra tekma, kariera, turnirji, ženski mednarodni pokal, urjenje v veščini,spletne sezone, prijateljske tekme, lokalne sezone.

Načini za Ultimate Team*

Naloge za menedžerja, sezone za enega igralca in spletno igranje, turnirji,spletni nabor, spletne posamične tekme, izziv pri izdelavi ekipe, FUT Heroes,ICONS.

FIFA povsod

To Fifo lahko igrate s Switchem v posteljici ali roki oziroma na mizilokalno s prijatelji, pri čemer je mogoče igranje sezon. Igra podpira vodoravnodržanje Joy-Conov in Pro Controller!

 

 

*Živa vsebina za FUT v FIFA 23 Legacy Edition za Switch se bo razlikovalaod žive vsebine za FUT v Fifi 23 za PlayStation®5,PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC skozi Origin in Steam ter Stadio.