Gerda - The Resistance Edition (Nintendo Switch)

DA
Akcijska cenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Nad mirno dansko vasico Tinglev preneha snežiti, vendar nič več ne bo tako, kot je bilo. Med okupacijo v času druge svetovne vojne se boste potopili v življenje Gerde, katere mirno življenje pretresejo vojne grozote. Sprejemali boste ključne odločitve, ki bodo odločale o njeni usodi in usodi njenih bližnjih. V tej zanimivi pripovedni igri, ki temelji na resničnih dogodkih, boste nadzorovali Gerdine odločitve. Odločiti se boste morali, kam iti, kako ravnati in komu zaupati. Vsaka odločitev bo imela globoke posledice in bo vplivala na razvoj zgodbe. Raziščite dansko vas in njeno okolico, ki jo je zajela tema nacistične okupacije. Spoznajte like s pretresljivimi zgodbami in srce parajočimi moralnimi dilemami. Vaša sposobnost reševanja težavnih situacij in soočanja z izzivi bo vplivala na usodo Gerde in ljudi okoli nje. Pripravite se na ganljivo in zahtevno potovanje, na katerem bodo vaše odločitve odločilne. Kaj bi storili, da bi zaščitili svoje bližnje v času vojne? To odkrijte, ko se boste potopili v Gerdino zgodbo in njen boj za preživetje v težkih časih.