Hammerwatch II: The Chronicles Edition (Nintendo Switch)

30.09.2023
CenaDatum izida
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Zberite svoje junake in se odpravite na potovanje zunaj temnic gradu Hammerwatch ter raziščite svet slikovnih pik kot še nikoli prej.
 
Blight the Horrible in njegova zmajska vojska sta uspela z zloveščo zaroto, da bi strmoglavila kralja Rolanda in prinesla uničenje v kraljestvo Herian. 
 
Ni vse izgubljeno, saj se upanje skriva globoko v kanalizacijskem sistemu, kjer je močno kraljevo odporniško gibanje. Po kraljevem ukazu so izbrani peščici mogočnih in izurjenih junakov zaupali nalogo, da premagajo Blightove zmaje in obnovijo kraljestvo. 
 
Pustolovščino lahko doživljate sami ali pa zberete svojo skupino in pomagate odporniškemu gibanju kralja Rolanda, obenem pa na poti pomagate vaščanom. V tej epski odi klasičnim ARPG se spopadite z zvermi, uničite horde nemrtvih in se soočite s silami zla.
 
Ključne lastnosti: 
 
- Raziščite obsežen in dinamičen odprt svet: Na potovanju po otoku Hammer Island, Fallowfields in temnih gorskih predelih Blackbarrow. Spoznajte svet z dnevnimi in nočnimi ter vremenskimi sistemi, ki bodo pomagali oblikovati vašo pustolovščino.
- Pomagajte meščanom na poti: S številnimi nalogami je veliko priložnosti, da postanete junak, ki si ga Herian zasluži. 
- Ustvarite svojega herijanskega junaka: Izbirate lahko med petimi različnimi razredi likov: Paladin, ranger, potepuh, čarovnik in čarovnik. Prilagodite svoj videz in izboljšajte raven, da odklenete nove močne sposobnosti in veščine. 
- Zbirajte in izdelujte: Zaloge predmetov, ki jih najdete in zaslužite na poti, izdelajte v uporabna orodja, čarobne napitke in okusno hrano. 
- Delite pustolovščino: Igrajte sami ali v spletnem načinu sodelovanja z največ tremi drugimi igralci.
 
Izdaja Chronicles vključuje: 
- Hammerwatch II: osnovna igra
- Hammerwatch: Anniversary Edition Osnovna igra 
- jubilejni paket: 
o 20 dodatnih barv, med katerimi lahko izbirate
o 2 dodatna glasovna paketa
o 5 dodatnih obraznih elementov junakov