Instant Sports All Stars (Nintendo Switch rabljeno)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
V igri INSTANT SPORTS All-Stars lahko igrate različne dejavnosti, ki so neposredno navdihnjene z najljubšimi ameriškimi športi! V igri INSTANT SPORTS lahko vsakdo igra z lahkoto, saj se preprosto premika s pomočjo gibalnega igranja na konzoli Nintendo Switch™. Z načinom z gumbi lahko igrate tudi na običajen način tako na Nintendo Switch kot na PlayStation 5!
 
Lastnosti:
Bejzbol, ameriški nogomet, hokej, košarka, kegljanje, streljanje in nogomet. Poskusite biti najboljši na vseh področjih!
 
3 okolja - toplo ozračje stadiona, energija mesta in vročina zahodnega ... - za potrojitev vašega užitka! Potujte, ne da bi se sploh dvignili s kavča... a vseeno se "razgibajte"!
 
24 načinov za podaljšanje zabave! Posebna pravila za vsako dejavnost v vsakem okolju poskrbijo, da je vsaka posamezna športna seansa pravo odkritje!
 
Sanjajte do 4 igralce: INSTANT SPORTS All-Stars je izjemno enostaven za igranje s poenostavljenim upravljanjem ali celo igranjem z gibanjem na Nintendo Switch™. Od mlajšega brata do babice in prijateljev, vsi lahko igrajo INSTANT SPORTS All-Stars in se INSTANT zabavajo!
 
Množica zbirateljskih predmetov, s katerimi lahko prilagodite svoj lik: kape, majice, spodnjice in še več... Ni prostora za modne napake!