Kirbys Return To Dreamland Deluxe (Nintendo Switch)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
 

Močan napihnjnček Kirby se vrača na platformsko pustolovščino za 4 igralce*. Kopirajte sposobnosti sovražnikov in uporabite njihovo moč za napad z mečem, vihtenje biča in lebdenje s senčnikom. Lahko tudi lasersko razstrelite z novo zmožnostjo Mecha Copy Ability, ki je debitirala v seriji! Dodatna mišica bo koristna pri iskanju manjkajočih delov za Magolorjevo ladjo, ki je strmoglavilo pristala na Planet Popstar. Lebdite in se borite skupaj s prijatelji v istem sistemu, kjer lahko vsak igralec nadzoruje drugega Kirbyja ali enega od Kirbyjevih ikoničnih prijateljev, kot so King Dedede, Meta Knight in Bandana Waddle Dee. Oddahnite si od pustolovščine in igrajte podigre s prijatelji Igrajte zanimivosti, zgrajene okoli vračajočih se podiger, kot je Samurai Kirby, pa tudi nekaj povsem novih, kot je Magolorjeva Tome Trackers. Pripeljite s seboj do 3 dodatne prijatelje na ovinek z pustolovščine, ko tekmujete po istem sistemu in se skupaj zabavajte!