Mario VS Donkey Kong (Nintendo Switch)

DA
Akcijska cenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Igrače so spet v mestu

Staro rivalstvo, ki se je razgrelo na Game Boy Advance, se znova razplamti v igri Mario proti Donkey Kongu na Nintendo Switch. S popolnoma novo grafiko, rešite vse vrste ugank in preizkusite svojo platformno pamet, medtem ko poskušate vrniti ukradene Mini-Mario.

Odpeljite Mini-Mario nazaj iz Donkey Konga!

Donkey Kong je želel vročo novo igračo Mini-Mario, a so vse razprodane. Torej je vlomil v tovarno, kjer jih izdelujejo, in ukradel veliko! Mario mora loviti Donkey Konga in pobrati igrače.

Preizkusite svojo pamet z zagonetnimi platformami

Mario čakajo stopnje, polne ugank. Napredujte skozi vsako stopnjo tako, da s ključem odprete zaklenjena vrata, v katerih je Mini-Mario.

Natančno preglejte svojo okolico, uporabite svojo pamet, da ugotovite najboljšo pot, in sprostite svoje sposobnosti platformiranja, da premagate ovire in poiščete vsako od ukradenih igrač.

To igro lahko igrata dva!

Predajte krmilnik drugemu igralcu, da mu pomaga pri lokalnem sodelovanju. Če prosite za pomoč prijatelja ali družinskega člana, boste morda osvetlili nove poti skozi zapletene ravni!