Tales Of Symphonia Remastered (Nintendo Switch rabljeno)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Epska bitka za preživetje
 
V umirajočem svetu legenda pravi, da bo nekega dne med ljudmi vstal izbranec in dežela se bo ponovno rodila. V tej epski pustolovščini, v kateri usoda dveh prepletenih svetov visi na nitki, se meja med dobrim in zlim zabriše. Spremljajte potovanje Lloyda Irvinga, ki skuša s prijatelji rešiti oba svetova.
 
Potopite se nazaj v Tales of Symphonia, vznemirljivo in priljubljeno akcijsko RPG, zdaj z izboljšano grafiko in izboljšanim igranjem!
 
Izbrana izdaja vključuje osnovno igro, kovinsko ohišje, umetniške odtise in nalepke
 
Značilnosti:
 
EPSKA PUSTOLOVŠČINA
Raziščite bogat in živahen svet, poln nepozabnih likov, in doživite čustveno nabito zgodbo kot še nikoli prej.
 
POPOLNOMA OBNOVLJENA
Vsebuje grafično izboljšano in izboljšano igranje.
 
VZNEMIRLJIVE BITKE
Igrajte z do tremi prijatelji v lokalnem načinu sodelovanja in se spopadajte z močnimi nasprotniki v bitkah v realnem času. Združite na stotine posebnih napadov in čarobnih urokov.
 
MOJSTROVINA 3D
Oglejte si osupljive anime prizore in se vživite v očarljive celostno senčene like, ki jih je oblikoval priznani umetnik Kosuke Fujishima.