F1 22 (PC koda v škatli)

Izdelek trenutno ni dobavljiv

V EA SPORTS™ F1® 22, uradni videoigri prvenstva 2022 FIA Formula One World Championship, vas čaka nova doba tekmovanja Formula 1® (F1 22, F1 2022). Sedite v nove avtomobile in se vokviru prenovljenih pravil podajte na novo sezono, preizkusite se na novem dirkališču Miami International Autodrome in okusite bleščavo ter glamur v načinu F1® Life. Po stezi se boste pognali v fantastičnih novih bolidih sezone Formula1® 2022 z vsemi dvajsetimi vozniki in desetimi ekipami ter prisostvovali novim načinom prenosa. Ustvarili boste lastno ekipo in jo popeljali do zmage v poglobljenem in prenovljenem kariernem načinu My Team, tekmovali proti drugim igralcem na razdeljenem zaslonu ali večigralstvu ter sedli v posebne superavtomobile.


*NOVA SEZONA, NOVA PRAVILA: nova doba bolidov F1. Raznoliki avtomobili se zapodijo po ikoničnih stezah, vključno z novo v Miamiju.
*ZVESTOBA RESNIČNOSTI: virtualno F1-izkušnjo pomagajo graditi kinematografični postanki v boksih, nove šprinterske dirke in podobno.
*PRILAGODLJIVA UMETNA PAMET: nov AI-sistem za manj izkušene slednjim pomaga, dane ostanejo zadaj.
*NAČIN  F1® LIFE: okusite bleščavo ter glamur karavaneFormule 1. Odklenite in razkažite superavte, obleke, dodatke in še kaj.
* MY TEAM: z določenim proračunom boste izdelali lastno ekipo, sodelovali na razširjenih dogodkih posameznih oddelkovin urejali videz.
* KARIERA: desetletna kariera je ultimativni preizkus vaših vozniških veščin.
* FORMULA 2: vključen je tudi ta trenažnaliga z običajno ali skrajšano vsebino sezon 2021 in 2022.
* Dirkanje na razdeljenem zaslonu za dva.
* VR-VSEBINA: na PC-ju je igra združljivaz VR-čeladami!
 
F1®22 Game je uraden izdelek FIA Formula One World Championship. © 2022 ElectronicArts Inc. Logotip F1, F1, FORMULA 1 in povezane oznake so blagovne znamkepodjetja Formula One Licensing BV v sklopu F1. Licenco podeljuje Formula OneWorld Championship Limited. Logotip F2 FIA FORMULA 2 CHAMPIONSHIP, FORMULA 2,F2 in povezane oznake so blagovne znamke Federation Internationale del’Automobile in so uporabljene v skladu z ekskluzivno licenco. Vse pravice pridržane.