PS2 HDMI adapter

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Playstation 2 igralne konzole nimajo HDMI priključka, kar otežuje priklop na sodoben Full HD televizor. Z PS2 HDMI pretvornikom je ta problem hitro rešljiv.


PLUG & PLAY: Preprosto priključite adapter na PS2 konzolo in kabel HDMI na adapter in vaša PS2 konzola je pripravljena na uporabo. Video in avdio v popolnem digitalnem formatu HDMI, brez dodatnih izgub v kakovosti slike ali zvoka.


Podprt video vhodni način: 480i, 480p, 576i. Pretvornik ima tudi ločen avdio izhod (3,5mm jack) za zunanje zvočnike.


Ker PS2 konzola nima možnoti avtomatske izbire izhodnega formata, je pred preklopom na HDMI pretvornik potrebno izbrati komponentni (YPbPr) video format.

 

Na določenih modelih PS2 je potrebno na pretvornik priklopiti priložen mini usb kabel, da zagotovite dodatno napajanje.

 

Navodila: priklopi na SCART ali komponetni priklop. Pojdi v System Configuration, nato Component Video Out in prestavi na YCbPPb CRPr

 • PS2 HDMI adapter
 • Napajalni USB na Mini USB kabel