Assassins Creed 4 Black Flag (PlayStation 4)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Stopite na krov ladje Jackdaw kot strašljivi kapitan Edward Kenway, zloglasni pirat in smrtonosni morilec v igri Assassin's Creed IV: Black Flag. Piše se leto 1715, ko pirati vladajo vodam karibskega morja, kjer so ustanovili lastno republiko, v kateri so glavni zakoni korupcija, pohlep in krutost.

 

V tem svetu se mladi kapitan Edward Kenway trudi zgradi slavo okoli svojega imena, tekmujoč z legendami kot je Blackbeard, poleg tega pa je zapleten tudi v starodavno vojno med morilci in templarji; vojno, ki utegne uničiti vse kar so pirati ustvarili. Dobrodošli v zlati dobi piratstva.

 


Assassin's Creed IV: Black Flag:

 

 • Postanite uporniški morilec - Edward Kenway, karizmatični pa vendar brutalni gusarski kapitan.
 • Edward lahko na hiter način preklaplja med skritim rezilom morilskega reda in ostalimi novimi orožji, vključno z gusarskimi pištolami in dvoreznimi meči.
 • Raziščite odprt svet poln priložnosti; plenite po podvodnih razbitinah, morite templarje v razvijajočih se mestih, lovite redke živali v pristni džungli, najdite skrite zaklade v razvalinah, zbežite v skrite zalive...
 • Izkusite grobo resničnost za romantično gusarsko fantazijo - postavite se po robu legendam kot so Blackbeard, Calico Jack in Benjamin Horningold. Bodite priča zgodovinskim trenutkom, ki so zaznamovali zlato dobo piratstva.
 • Večigralska izkušnja: Bojujte se skupaj s prijatelji v neusmiljenem okolju, kjer vas lahko stane življenja tudi najmanjša napaka. Izberite si junaka iz eksotičnega seznama bojevnikov.