MotoGP 22 (Playstation 4)

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 11.08.2023 do 29.09.2023 (še samo 3 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Poženite motorje in se udeležite najbolj avtentične in vzdušne igralne izkušnje MotoGP vseh časov! Meja med resničnim in navideznim ni bila še nikdar tako zabrisana!

Ves svet prvenstva MotoGP: več kot 120 dirkačev, več kot 20 uradnih stez in nepopisno vznemirjenje uradnega prvenstva. Za nameček je tu še več kot 70 prvakov iz preteklosti!

Sezona 2009: pred vami leži 17 poglavij sezone 2009, po ena za vsako veliko nagrado. Oblecite si kombinezone prvakov, kot so Rossi, Lorenzo, Pedrosa in Stoner, na višku njihovih karier. Vzdušje izboljša več kot 50 minut pravih posnetkov na začetku vsakega poglavja, ki jih je režiral in jih komentira Mark Neale, režiser najboljših dokumentarcev o MotoGP.

Ustvarite lastnega prvaka: učne ure in akademija bodo razkrile zmagovalca v vas!

Največ realizma doslej: obilo podrobnosti, od obrazov do uradnih tribun, ter možnost spreminjanja kombinezonov, čelad ...

Menedžerska kariera: ustvarite lastno ekipo ali se pridružite obstoječi, zaposlite osebje in nadgradite elemente motocikla, osnujte mlado moštvo za Moto2 in Moto3 ter najemite vodjo moštva, tehničnega vodjo in voznika.

Prenovljeno večigralstvo: prvič v seriji lahko izzovete prijatelja na razdeljenem zaslonu za dva. Tu pa so seveda tudi nore spletne dirke, ki podpirajo medsebojno igranje na konzolah iz iste družine