Outriders Worldslayer (Playstation 4 | Playstation 5 upgrade)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
OUTRIDERS WORLDSLAYER je brutalna sodelovalna strelska igra za 1-3 igralce, ki se dogaja v izvirnem, temačnem znanstvenofantastičnem vesolju. 
 
Ustvarili boste svojega Outriderja iz enega od 4 močnih razredov in potovali po raznolikem in smrtonosnem planetu Enoch.
 
Začnite z izvirno kampanjo OUTRDIERS ali pa uporabite spodbudo in skočite naravnost v kampanjo Worldslayer s popolnoma opremljenim Outriderjem 30. stopnje. 
 
Tu se boste v zadnjem boju človeštva za preživetje spopadli z najbolj smrtonosnim spremenjencem, kar so jih kdajkoli srečali - Ereshkigalom.
 
Za njo vas čakajo še večje grozote v vrhunski končni igri, ki se odvija v starodavnih ruševinah Tarya Gratar. 
 
Igra OUTRIDERS WORLDSLAYER, ki združuje agresivno streljanje z nasilnimi močmi in arzenalom vse bolj zvitega prilagodljivega orožja in opreme, ponuja nešteto ur visceralnega igranja enega najboljših razvijalcev streljank v industriji - People Can Fly.