Prodeus (Playstation 4)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Prodeus je stara prvoosebna strelska igra, ki je na novo zasnovana z uporabo sodobnih tehnik upodabljanja in tehnologije. Izkusite kakovost, ki jo pričakujete od sodobne igre AAA, zasnovane z retro estetiko in igro, ki se sklicuje na tehnične omejitve starejše strojne opreme.
 
Igra vsebuje ročno izdelano kampanjo veteranov iz industrije FPS, sodelovalno in tekmovalno večigralsko igro, ki črpa iz klasičnih načinov, ter vgrajen brskalnik zemljevidov skupnosti za takojšnjo akcijo s skoraj neomejenimi ravnmi za igranje.
 
Pripravite se na rdečo barvo na stenah. To je strelska igra na katero ste čakali!
 
Značilnosti:
 • Retro videz, moderno obdobje: V grafiki, ki združuje današnjo visokokakovostno tehnologijo 3D z retro podobami, se srečata preteklost in sedanjost strelcev. Doživite vrhunske eksplozije lo-fi pikslov in visokotehnoloških učinkov delcev, ko se spopadate s Prodeanom in silami kaosa.
 • Čisti retro FPS kaos: Pripravite se na hitro in noro akcijo brez prekinitev. Z arzenalom klasičnega vrhunskega orožja si utirajte pot skozi horde bitij, ki jih je povzročil kaos.
 • Dež rdeče barve: Jeklene stene in nezemeljske dvorane poškropite s krvjo svojih sovražnikov. Doživite krvavo vznemirjenje starejših strelskih iger, ki je zaradi Prodeusovega navdušujoče dementnega sistema razkosavanja povečano na 11.
 • Stopnje, ki jih je oblikovala skupnost: Odkrivajte nove arene v vgrajenem brskalniku, polnem zemljevidov, ki jih je ustvarila skupnost, in poskrbite za svežino visceralnega bojevanja.
 • Večigralski kaos: V različnih načinih za več igralcev se povežite v ekipo in se pomerite z drugimi. Preizkusite kampanjo v sodelovanju s štirimi igralci in se spustite v boj v načinih Deathmatch, Team Deathmatch, CTF in drugih za 16 igralcev - z ustvarjanjem in deljenjem prilagojenih načinov igre pa stvari dvignite na višjo raven.
 • Dihajte ob glasbi: Razbijte krvne žile ob poslušanju nabitega metalskega soundtracka skladatelja retro FPS Andrewa Hulshulta (DOOM Eternal: The Ancient Gods, Dusk, Amid Evil), ki dinamično spreminja prestavo in spremlja vaša dejanja.