The Crew (PlayStation 4 rabljeno)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
The Crew is a racing video game developed by Ivory Tower and published by Ubisoft for the Xbox One, PlayStation 4, and Microsoft Windows. It is expected to release in early 2014.
 
The single-player campaign is 20 hours long. Missions can be played alone, with friends, or with online co-op matchmaking. The multiplayer mode lets players create teams to compete online in races and other gametypes.
The Crew creative director Julian Gerighty has called the game a role-playing game with large-scale multiplayer elements. The multiplayer is not separate from the single-player.
Racing locales include New York City, Las Vegas, Miami, and the Black Hills.
 
The game plans to use the new consoles' social and cooperative play features. The Ivory Tower development team includes former Eden Games employees, and is receiving assistance from Ubisoft Reflections.
Polygon described the game as Ubisoft's effort "to make a significant dent in Need for Speed's dominance in arcade-action racing."
 
 
 
 
 
Posadka je dirke video igre so jih razvili slonokoščenem stolpu in objavi Ubisoft za Xbox One, PlayStation 4 in Microsoft Windows. Pričakovati je, da se sprosti v začetku leta 2014.
 
Single-player kampanjo je 20 ur dolgo. Misije lahko igral sam, s prijatelji ali z online co​​-op matchmaking.Način multiplayer omogoča igralci ustvarijo ekipe tekmujejo na spletu na dirkah in drugih gametypes.
Posadka kreativni direktor Julian Gerighty je pozval igri igra vlog pri obsežnih multiplayer elementov.Multiplayer ni ločen od enega samega igralca.
Racing locales so New York, Las Vegas, Miami in Black Hills.
 
Igra načrtuje uporabo socialnih in kooperativne funkcije igrati nove konzol.Ivory Tower razvojna ekipa tudi nekdanji EDEN igre zaposlenih in prejema pomoč iz Ubisoft Reflections.
Poligon igro opisal kot Ubisoft je napor ", da bi znatno poseči v Need for Speed ​​prevlado pri arkadna igra ukrepanje dirke."