Deathloop Deluxe Edition (Playstation 5)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Sodelujte v večni borbi med dvema izjemnima plačanima morilcema.

Prevzemite vlogo Colta med iskanjem načina za dokončanje časovne zanke, v katero se je ujel Blackreef, pri čemer vas lovijo prebivalci otoka.

Uporabljajte zmogljiva orožja in sposobnosti, da odstranite ključnih osem tarč po osupljivem in kaotičnem otoku, preden se dan ponastavi.

V sencah vas pričakuje plačana morilka Julianna, katere edina misija je ubiti Colta, da se zanka lahko nadaljuje. Učite se iz vsakega cikla ter preizkusite nove poti in pristope, da enkrat za vselej prelomite zanko

Značilna igralnost studia Arkane: Borite se, da preživite smrtonosno igro lovca in plena, ter se potopite v prvoosebno akcijo, oboroženi z mogočnim naborom onstranskih moči in divjih orožij. Izberite želeni način igranja, od tiholazenja po vsakem nivoju do streljanja vsevprek.

Združenje enoigralskega in večigralskega igranja: Izkusite glavno zgodbo v vlogi Colta ter poskusite prelomiti zanko in si prislužiti svobodo. Prav tako lahko prevzamete nadzor nad rivalsko morilko Julianno ter se pretihotapite v kampanjo drugega igralca, kjer ga lahko ubijete, da bo še naprej ujet v zanko. Večigralska izkušnja je izbirna in igralci lahko izberejo, da v njihovi kampanji Julianno nadzoruje umetna inteligenca.

Znanje je moč: Vsaka nova zanka vam ponuja priložnost, da se učite iz preteklih napak in se prilagodite. Iskanje sledi in namigov je ključno za odstranjevanje tarč, preden se dan ponastavi. Odkrijte odnose, naučite se urnikov in storite, karkoli je treba, da pridobite potrebno znanje. Uporabite vse, kar ste se naučili v prejšnjih zankah, da zasnujete druge nove strategije in navsezadnje dosežete svoje cilje. 

Otok Blackreef: Raziščite umetniški svet Arkane z več potmi in nastajajočo igralnost, ko se potopite v čudovito okolje igre DEATHLOOP, navdihnjeno z retro prihodnostjo po vzoru šestdesetih let prejšnjega stoletja. Otok Blackreef je eleganten pravljični zapor za Colta. V tem svetu vlada dekadenca, kjer smrt ne pomeni nič. Delikventi v njemu vedno žurajo in ga držijo ujetega.