EA Sports FC 24 (Playstation 5)

29.09.2023
Akcijska cenaDatum izida
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Igra FC 24 je nadomestek letošnji izdaji FIFA 24.

 

EA SPORTS FC 24 je nova doba za The World’s Game: 19.000+ polno licenciranih igralcev, 700+ ekip in 30+ lig, ki igrajo skupaj v najbolj pristni nogometni izkušnji, kar jih je bilo kdaj ustvarjeno.

Počutite se bližje igri s tremi vrhunskimi tehnologijami, ki zagotavljajo neprimerljiv realizem v vsaki tekmi: HyperMotionV**, PlayStyles, ki jih optimizira Opta, in revolucioniran Frostbite Engine.

HyperMotionV zajame igro, kot se resnično igra, z uporabo volumetričnih podatkov iz več kot 180 profesionalnih moških in ženskih tekem, da zagotovi, da gibanje v igri natančno odraža dogajanje v resničnem svetu na igrišču.

PlayStyles dimenzionizira športnike, interpretira podatke iz Opte in drugih virov v prepoznavne sposobnosti, ki povečujejo realizem in individualnost vsakega igralca. Revolucioniran Frostbite™ Engine prinaša svetovno igro z realističnimi podrobnostmi in prinaša novo raven poglobitve v vsako tekmo.

Razvijte klubske legende in izboljšajte svoje igralce s popolnoma novimi Ultimate Team™ Evolutions ter pozdravite ženske nogometaše na igrišču poleg moških, ko oblikujete svojo sanjsko XI. Napišite svojo zgodbo v Karieri managerja in igralca ter se pridružite prijateljem na igrišču z navzkrižno igro*** v klubih in VOLTA FOOTBALL.

Prednaročite* EA SPORTS FC 24 Standard Edition do 29. septembra, da prejmete:

- Predmet posoje igralca Cover Star (10 tekem)
- 2 predmeta za izbiro igralca posojenega ambasadorja (izberite 1 moškega in 1 žensko za 5 tekem)
- Odklenjen igralni avtomat PlayStyles v klubih
- Dodatne igralčeve osebnostne točke v karieri igralca
- Trener s 5 zvezdicami je na voljo za najem v Karieri managerja


Igrajte do 1. novembra, da pridobite status ustanovitelja*.