Fifa 22 (PlayStation 5)

%01.10.2021
CenaRedna cenaPrihranekDatum izida
Akcija velja od 13.09.2021 do 19.09.2021 (še samo 1 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

EA SPORTS™ FIFA 22 za PlayStation 5 in Xbox Series X|S odlikuje zvestoba resničnosti. Velik napredek v primerjavi s prejšnjimi inačicami omogoča prelomni novi pogon HyperMotion, ki podkrepi vsak trenutek tekme. HyperMotion združi napredne podatke iz zajema gibanja dveh celotnih ekip in strojno učenje, s čimer izboljša vsako tekmo v Fifi 22. Pogon izkoristi moč konzol naslednje generacije in poskrbi za najbolj realistično, odzivno ter tekočo igralno izkušnjo, kar smo jih kdajkoli izdelali. FIFA 22 inovira v vseh igralnih načinih, vsebuje mirnejše, odločnejše vratarje ter omogoči stvaritev in upravljanje lastnega moštva v kariernem načinu. Prav tako je tu predelan način VOLTA FOOTBALL, v katerem se še lažje izrazite. V Ultimate Team™ Heroes pa izrečete dobrodošlico najslavnejšim nogometašem in začutite izredno vzdušje velikega srečanja.

 

HyperMotion, ki v Fifi za konzole naslednje generacije združuje kar dvoje igralnih tehnologij, pomeni revolucijo digitalnega nogometa.

 

 •  Napreden zajem gibanja celotne tekme dveh enajstčlanskih ekip: obleke Xsens so prvič doslej omogočile istočasen zajem gibov kar dvaindvajsetih poklicnih nogometašev, ki so igrali na vso moč. Zato se tako posamezniki kot ekipe v Fifi 22 gibljejo nepopisno realistično.

 

 •  Strojno učenje: naš napredni algoritem za strojno učenje se uči iz 8,7 milijonov sličic posnetkov resničnega nogometa, nato pa sproti tvori nove animacije in tako organsko ustvarja realističen nogomet.

Posledica je bolj realistična, odzivna in tekoča igralna izkušnja v vseh tekmah in načinih Fife 22 za konzole naslednje generacije.

 •  Avtentično gibanje celotnega moštva: obleke Xsens so omogočile hkraten zajem gibanja dvaindvajsetih nogometašev. Na ta način pridobljeni podatki so botrovali največji osvežitvi knjižnice animacij v zgodovini serije FIFA, saj smo dodali več kot štiri tisoč novih animacij, več kot trikrat toliko kot v Fifi 21. Igralci v Fifi 22 so bolj odzivni in lačni zmage kot kadarkoli, njihovo premikanje pa je najbolj realistično v seriji doslej.

 

 •  Strojno učenje: naš algoritem za strojno učenje je na novo spisal pravila, kako delujejo animacije v videoigrah, in poskrbel za najbolj tekoče in vizualno realistično gibanje. Algoritem ML-Flow na podlagi več kot 8,7 milijona sličic iz napredno zajetih posnetkov pravih tekem sproti ustvarja animacije v realnem času. Tako lahko igralci natančneje spremenijo tempo teka in dolžino koraka, ko se bližajo žogi, in jo nadzorujejo ali udarijo lepše kot kadarkoli.