God Of Rock (Playstation 5)

DA
Akcijska cenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Skrivnostni bog rocka oživi duše največjih glasbenikov vesolja, da bi se spopadli za njegovo zabavo. Vsak glasbenik bo z novimi telesi in močmi postal tekmovalec v njegovi igri in se bo med seboj boril za glasbeno prevlado na svetovnem odru.
 
God of Rock združuje igranje, ki temelji na ritmu, z mehaniko borilnih iger in intenzivnimi dvoboji 1v1. Izbirate lahko med ducatom edinstvenih borcev, od katerih ima vsak svojo zasnovo, mehaniko in harmonične napade. Zmehčajte nasprotnika z izvajanjem običajnih gibov in nabiranjem števca z udarci po notah v ritmu skladbe, nato pa porabite števec za sprožitev EX in posebnih gibov, da naredite škodo in dodatno zapletete njegove skladbe. Na koncu ga končajte z uničujočim super napadom! Z napredovanjem bitke bo glasbena skladba postajala vse bolj zapletena in zahtevna, dokler ne bo ostal le en borec!
 
God of Rock Deluxe Edition vključuje:
 
 • Osnovna igra
 • Season Pass (6 dodatnih igralnih likov, 4 dodatne stopnje in 20 dodatnih skladb)