Killer Frequency (Playstation 5)

Izdelek trenutno ni dobavljiv
Piše se leto 1987 in ko ura odbije polnoč, se v majhnem mestecu Gallows Creek v ZDA. Radijski didžej Forrest Nash iz velikega mesta je v neposrednem prenosu, kar se bo izkazalo za pokopališko izmeno njegovega življenja.
 
V tej grozljivi komediji morate reševati uganke, da bi rešili klicatelje pred lovom skrivnostnega morilca. Lahko rešite prebivalce kraja Gallows Creek, kjer vsak klic pomeni življenje in smrt?
 
Ključne lastnosti:
  • Edinstvena prvoosebna pripoved: Vživite se v vlogo voditelja radijske pogovorne oddaje pozno v noč - novega v mestu, ki je padel v nemilost. Policijski načelnik je mrtev... zato se meščani obrnejo na vas po pomoč, saj ste očitno vi, Forest Nash, edina oseba v mestu, ki lahko vodi telefonsko linijo.
  • Odločanje v realnem času in uganke: Uporabite razvejane dialoge in sodelujte z različnimi ekscentričnimi osebnostmi iz malega mesta, vključno s potencialnimi žrtvami in osumljenci. Raziskujte okolico, zbirajte namige, sprejemajte odločitve, rešujte zadovoljive uganke in poskušajte vsakemu od svojih klicateljev pomagati preživeti noč.
  • Slasher v retro slogu: V tej ugankarski igri, navdihnjeni s slasherjem, skočite v leto 1987 - raziskujte avtentično izdelano radijsko postajo in sodelujte z več deset predmeti, ki temeljijo na fiziki in prihajajo iz preteklega obdobja, vključno z delujočo kasetofonsko ploščo in gramofonom. Z glasovno zasedbo in ubijalsko izvirno glasbeno podlago z melodijami iz 80. let, od rockovskih klasik do synthwavea!