Lawn Mowing Simulator Landmark Edition (Playstation 5 rabljeno)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
FIZIČNO PRISTNA IZKUŠNJA KOŠNJE TRAVE!
 
Doživite lepoto in podrobnosti košnje britanskega podeželja v simulatorju Lawn Mowing Simulator, edinem simulatorju, ki vam omogoča vožnjo z avtentičnimi in obsežnimi licenčnimi kosilnicami prestižnih proizvajalcev Toro, SCAG in STIGA, medtem ko vodite svoje podjetje.
 
Značilnosti:
- FIZIČNO AVTENTIČNA IZKUŠNJA KOŠNJE TRAVNIKOV: V načinu kariere, prostem načinu ali načinu izziva lahko opravite preverjanje tal, nastavite višino rezila in izmerite obremenitev motorja, medtem ko izpolnjujete različne pogodbe. S številnimi priključki, od valjčkov za trakove, kompletov za mulčenje, zbiralnikov trave, reciklažnih strojev, metlic in še več, lahko kosite še dlje.
 
- ČUDOVITO BRITANSKO PODEŽELJE: Simulator košnje travnikov je postavljen v čudovito britansko podeželsko mesto. Živahne stanovanjske ulice, obsežna grajska zemljišča, prikupne zelenice v kočah in velika konjeniška polja so le nekatere od lokacij, ki čakajo na vaša kosilna rezila.
 
- LICENČNI PROIZVAJALCI KOSILNIC IZ RESNIČNEGA SVETA: Toro, SCAG in STIGA so v ospredju programa Lawn Mowing Simulator s svojimi resničnimi stroji, ki so skrbno vizualno in fizično poustvarjeni. V osnovni igri je na voljo 12 kosilnic.
 
- NATANČNO IN POZORNO UPRAVLJANJE PODJETJA: Izgradite svoje podjetje za urejanje travnikov od temeljev. Kupite in nadgradite sedež, najemajte zaposlene, kupujte oglaševanje in uravnotežite poslovne knjige, medtem ko rastete in razširjate svoje podjetje.
 
- FIZIČNA IZDAJA VKLJUČUJE 2 dodatka DLC:
 
DLC ANCIENT BRITAIN (v vrednosti 4,99 €):
Z dodatkom Ancient Britain DLC boste lahko raziskovali značilne britanske ruševine, medtem ko boste mirno kosili trate teh krajev.
Odkrijte štiri popolnoma nove lokacije:
- Kraljevi kamni: O njunem zgodovinskem pomenu se še vedno razpravlja, vendar je gotovo, da bi ju bilo treba urediti! Z orodji, ki so vam na voljo, in novimi strunskimi obrezovalniki je vaša naloga, da obiščete te starodavne ruševine in jih skrbno pospravite.
- Druid's Tor: V mirni dolini so skriti ti starodavni megaliti, ki jih je sodobni svet pozabil. S svojim delom pripomorete k temu, da to najdišče ponovno zaživi!
- The Ancient Aurochs: Ta očarljiva gostilna, ena najstarejših v Veliki Britaniji, se zdi popoln kraj za preživljanje dneva s košnjo.
- Hrib Aurochs: Na fascinantnem najdišču se nahaja bronastodobna njivska slika. Na strmem pobočju z zapletenim rezanim vzorcem okoli slike bo to morda vaša najtežja naloga. Bodite počasni, saj bo vsaka škoda, povzročena na tem zgodovinskem mestu, kaznovana z visoko denarno kaznijo.
 
o DLC DINO SAFARI (vrednost 4,99 €): 
Dino Safari je svoja vrata prvič odprl leta 1994, da bi izkoristil mainstreamovsko obsedenost s prazgodovinskimi stvarmi, in ponosno deluje še danes. Ta priljubljena lokalna lokacija je ena glavnih turističnih atrakcij na tem območju, ki otroke in odrasle popelje v pretekle čase okoli svojega ponosnega osrednjega vulkana. Na štirih glavnih območjih je osem dinozavrov, ki jih je treba vzdrževati... če ste dovolj pogumni!
- T-Rex Paddock: T-Rex Paddock: Zloglasni tiranozaver rex je najljubši dinozaver mnogih, vi pa lahko sledite njegovim stopinjam v T-Rex Paddock. Okoli teh odtisov jih skrbno obrežite, da bodo vidni in nedotaknjeni za goste Dino Safarija!
- Kredni kanjon: Kredni kanjon je dom ne le bolj edinstvenih arhaičnih bitij, temveč tudi kredne kavarne v parku, kjer lahko vse generacije uživajo v prigrizku. Na žalost bi tudi manire nekaterih gostov lahko opisali kot arhaične - zato boste morali poskrbeti, da bo območje v odlični kondiciji, tako s pogodbami o košnji kot s pogodbami o odvozu smeti.
- Dolina rastlinojedcev: Po dolini rastlinojedcev se "sprehajajo" črede nežnih velikanov - in gostje Dino Safarija pogosto uživajo v senci pod brahiozavrom ali na pikniku s parasaurolofusom. Najmlajši obiskovalci Dino Safarija lahko uporabljajo tudi igrišče v dolini Herbivore, zato je pomembno, da je to območje čim bolj čisto in urejeno.
- Ograjeno območje za plenilce: Po vijugasti poti skozi gosto grmovje se odpravite do ograde za roparje, ki je verjetno najnevarnejša med vsemi območji Dino Safarija. Poskrbite, da se tudi najbolj okameneli gostje za trenutek ustavijo in občudujejo neokrnjeno okolico, preden nadaljujejo beg pred domačimi veleciraptorji.