Madison VR (Playstation 5 | PSVR 2)

31.12.2024
Akcijska cenaDatum izida
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Znanost ne laže. "The Science of Scare Project" je potrdil, da je nagrajena MADiSON najstrašnejša igra KOSLI. In najstrašnejša igra doslej je pravkar postala še bolj strašljiva, saj MADiSON preoblikujejo v VR. Kaj bi storili, če bi se zbudili zaprti v temni sobi, z rokami prekritimi z krvjo – vašo sestro in mamo so masakrirali? MADiSON je poglobljena in grozljiva prvoosebna psihološka grozljivka z motečim igranjem ter vznemirljivo in prepričljivo pripovedjo. S pomočjo 'obsedene' trenutne kamere povežite človeški svet z onstranstvom. Rešujte uganke, raziskujte svojo okolico in kar je najpomembneje, preživite. Med celotnim potovanjem vas preganja MADiSON, duh zlobnega morilca, ki vas sili, da nadaljujete s krvavim ritualom, ki ste ga začeli pred desetletji, in izvajate gnusna dejanja. Želi, da končaš njen zlobni obred. Imate moč, da se uprete? Ne moraš skrbeti samo zanjo. V MADiSONu je več kot ena zlobna entiteta in vsak lik ima vznemirljivo zgodbo, ki se neopazno zlije z glavno pripovedjo. Uporabite takojšnjo kamero, da preživite to mučenje. Razvijte ročno posnete fotografije in se soočite s strahom pred razkritjem resnice. Preiščite vse, poberite elemente in komunicirajte z njimi, da preživite entitete. Naključno aktivirani dogodki in spreminjajoče se uganke skozi igro zagotavljajo višjo raven ponovljivosti, ko se izgubite v tej poglobljeni in grozljivi izkušnji. Pazite na vsak korak, ki ga naredite, in pazite, da ne pritegnete neželene pozornosti. Ne boste sami.