Tourist Bus Simulator (Playstation 5 rabljeno)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Na priljubljenem turističnem otoku Fuerteventura lahko zdaj osnujete lasten avtobusni imperij. Obiskovalcem ponudite proge, razgledne vožnje in prevoze do hotela, obenem pa morate skrbeti za floto vozil. Na razpolago je velikanski otok s plažami, vasmi in vmesnimi območji, kjer ni nič zaprto.

* Prostrano prizorišče: dvajset mest in plaž, tri pristanišča, ogromno cest in dosti skrivnosti.

* Široka izbira vozil: MAN Lion’s Coach, Lion’s Coach C, kakršna uporabljajo na Kanarskih otokih, še drugi avtobusi in servisna vozila.

* Različne proge: do hotela in nazaj, razgledne ture, vožnje ob urah ...

* Dodelana ekonomija: vzdrževanje in posodabljanje flote vozil, ukvarjanje z osebjem, ubadanje z rezervnimi deli, hrano, wi-fijem in podobnim, širjenje garaže, gradnja lastnih apartmajev.

* Avtobusi, ki vozijo, in potniki, ki vstopajo in izstopajo.

* Pranje avtobusov.

* Odklepanje stopenj z nabiranjem izkušenj.