Xbox EA Access naročnina za 60+ iger za 12 mesecev (Xbox One)

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 15.08.2022 do 21.08.2022 (še samo 4 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

EA Access je najcenejša opcija za igre na Xbox One igralni konzoli. V paketu prejmeš več kot 50 iger, ki jih lahko neomejeno uporabljaš 1 leto (lahko podaljšaš). Nove igre so redno dodajajo. Med najbolj vročimi igrami so Battlfield 1, FIFA 17, NBA 17,NHL 17, UFC 2, Plants vs Zombies, Star Wars Battlefront, Need for Speed...seznam vseh iger najdeš tukaj.

 

 

Kako do brezplačne dostave?

 
 
V kolikor želite prihraniti pri poštnini, vam lahko kodo pošljemo tudi po elektronski pošti. Če se odločite, oddajte naročilo preko spletne strani in izberite osebni dostava po e-mailu in plačilo po predračunu. Po prejemu plačila, vam na email pošljemo ključ.

 

EA acces is a service that let's you play EA's best games as much as you want, exclusively on Xbox One. Check out all the perks of joining: 

Play First. Members get to try the real versions of upcoming EA games before they're released. Dig the game? Buy it and you can pick up right where you left off. Your stats and progress carry over. 

Play More. Instantly expand your gaming library with The Vault, a growing collection of EA's best games included in your membership. Dragon Age: Inquisition, Titanfall, FIFA 16, Need for Speed Rivals – play the full versions of all these and more, as much as you want.