Just Dance 2024 (Xbox Series X koda v škatli)

%DA
Akcijska cenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 15.04.2024 do 05.05.2024 (še samo 14 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Plešite in delite vznemirljive trenutke vse leto s platformo za glasbene videoigre št. 1 vseh časov! Just Dance 2024 Edition vsebuje 40 pesmi, od najnovejših uspešnic in priljubljenih klasik, vključno z »Flowers« Miley Cyrus, »Titi Me Pregunto« Bad Bunnyja, »How You Like That« BLACKPINK in »I Want to Dance With Somebody (Who) Ljubi me)" Whitney Houston! Razširite svojo izkušnjo z Just Dance®+!* Odklenite svojo enomesečno brezplačno preskusno različico, vključeno v igro, in pridobite dostop do več sto pesmi!