PS5 Dualsense kontroler servis | popravilo gumbov

Cena popravila je odvisna od okvare.
 • Kako do nas v Ljubljani Šmartinska
  V Ljubljani smo vam na voljo vsak delovni dan. Igralno konzolo lahko pripeljete kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila. Kablovje in kontroler že imamo pripravljeno. Brezplačno parkiranje do dve uri.
  Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 051 773 527.

  Goblin.si v Ljubljani Šmartinska
  Šmartinska cesta 102 (Hipermarket Mercator)
  Urejeno brezplačno parkiranje na parkirišču pred trgovskim centrom. Parkirišče pod streho je tudi v garaži.
  GSM: 051 773 527
   
 • Kako do nas v Mariboru
  V Mariboru smo vam na voljo vsak delovni dan. Igralno konzolo lahko pripeljete kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila. Kablovje in kontroler že imamo pripravljeno.
  Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 051 811 515.

  Goblin.si v Mariboru
  Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)
  Urejeno brezplačno parkiranje pred hišo
  Telefon: 051 811 515
 • Dostava po pošti
  Igralno konzolo lahko pošljete tudi pošti. Konzolo vam v večini primerov pošlje na naš naslov naslednji delovni dan (izjema so servisi).

  Igralno konzolo pošljite brez kablovja, kontrolerja in ostalih datotek v originalni škatli, ki naj bo dobro obložena, da se med transportom ne premika. Priporočamo, da pošljete preko Pošte Slovenija ali po kurirski službi s pazljivejšim ravnanjem (lomljivo).
  Zraven na list papirja pripišite naš naslov, GSM številko in storitev (v primeru servisa tudi čim bolj natančen opis napake).

  Naš naslov:
  Akus d.o.o.
  Ob Ribniku 24
  2000 Maribor


  Konzolo vam bomo vrnili po Pošti Slovenija s plačilom po povzetju. Pri odkupnini se doda strošek dostave, ki znaša 6 EUR.


Profesionalni servis vseh modelov PlayStation 5 igralnih kontrolerjev. Odpravljamo vse vrste okvar. Cena popravila in čas izvedbe je odvisen od vrste okvare. Pred popravilom se dogovorimo za strošek. Cene so ugodne, pokliči in preveri!

 


Vgrajujemo nove in kvalitne nadomestne dele. Na vsak nadomestni del velja enoletna garancija. Na ostale storitve nudimo nudimo enoletno garancije na okvaro, ki smo jo popravili.

 

Strošek pregleda znaša 10€ in se plača samo v primeru, če si premisliš glede popravila ali če se ne odločiš za popravilo. Pregled je brezplačen kadar se izdelek ne da popraviti.

 

 

Kje vas najdem?

 

Servis imamo v Ljubljani in Mariboru. PlayStation 5 kontroler lahko pripelješ kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila.


Če želiš PS5 kontroler poslati po pošti, ga pošlji na naslov Akus d.o.o., Ob ribniku 24, 2000 Maribor in zraven pripiši svoj naslov in telefonsko številko.

 

 

    Goblin.si Ljubljana Šmartinska: 051 773 527 / 031 696 687
    Goblin.si Maribor: 051 811 515

 

Najbolj pogoste okvare?
 

    zamenjava L1/R1/L2/R2 - 25€